Lisette de Ruiter-SchröterSamen op de foto

Al vanaf het begin (alweer in 2010) betrokken bij Alpo zorg, als rechterhand van Wilma. 
Ik ben getrouwd met Joop, een gedreven webdesigner en woon al jaren in het rustige groene Meerzicht. Wilma ken ik al meer dan 15 jaar en toen zij mij vroeg of ik haar met Alpo zorg wilde helpen, hoefde ik niet lang na te denken. Met mijn ervaring als directiesecretaresse kan ik haar goed ondersteunen en verder kunnen we het heel goed met elkaar vinden. Ik ben er trots op dat ik deel mag uitmaken van team Alpo zorg!

Jayne van der Putten

Jayne klein

Mijn naam is Jayne van der Putten, getrouwd met Jeffrey, trotste moeder van drie zonen en baasje van Dinky. Ik ben een gediplomeerd maatschappelijk werkster en het werken met mensen is helemaal mijn ding. Ik ben een persoon die kijkt naar de mogelijkheden van mensen. Ieder mens heeft recht om op een zo’n prettig mogelijk en leefbaar leven, iets waar ik mij graag voor inzet.

Sinds maart 2017 ben ik in dienst van Alpo zorg als begeleider en huishoudelijk ondersteuner. Sinds kort werk ik ook op kantoor en hou me vooral bezig met WMO zaken. Het werken voor Alpo zorg bevalt mij zeer: de korte communicatielijnen, de collega’s, de open cultuur en de filosofie van het bedrijf. Net als het werken met diverse cliënten, die ik persoonlijke aandacht kan geven. Geen enkele dag is hetzelfde.

 

pf Colette
Colette de Jong

Colette werkt sinds augustus 2017 in deeltijd bij Alpo zorg als huishoudelijke hulp I.
Ik woon al jaren in Zoetermeer met veel plezier. Ik geniet van mij kleinkinderen die voor mij heel belangrijk zijn. Verder is werken in de zorg mijn passie. De afwisseling van werken in een team, zelfstandig taken uitvoeren en aandacht aan de cliënten kunnen geven, spreken mij erg aan. Mijn kennis en vaardigheden zet ik graag in om voor mensen te zorgen en elke dag opnieuw een verschil te maken, al is het maar klein.

   

Jeffrey van der Putten

Jeffrey klein

 

Mijn naam is Jeffrey en ik ben sinds oktober 2017 in dienst bij Alpo zorg als Helpende niveau 2. 
Ik ben getrouwd met Jayne en samen hebben wij drie zonen. Mijn hobby's zijn muziek luisteren, concerten bezoeken en voetbal kijken (het liefts in een stadion). En we gaan graag naar een filmhuis. We wonen in Zoetermeer in de wijk Meerzicht, vlakbij Alpo zorg. Al vanaf het begin ben ik erg blij met de mogelijkheden die ik aangeboden krijg bij Alpo zorg. Ik heb een uitdagende baan, ik leer iedere dag en ik heb hele leuke collega's. Het is top bij Alpo zorg.

 
    
Terrence Crawfordpf Terrence

Terrence werkt sinds november 2017 bij Alpo zorg als Helpende niveau 2. 
Ook Terrence woont al geruime tijd in Zoetermeer in het oude centrum. Zijn hobby's zijn voetballen, netflixen en schrijven. Hij reist graag en houdt van verschillende stijlen muziek. 

 

  

Denise Schook

Hallo!
Ik zal mij even voorstellen. Ik ben Denise Schook, 36 jaar en woon samen met mijn 2 kindjes in het gezellige zoetermeer.
Ik ben sinds november werkzaam bij alpozorg, en werk er met heel veel plezier! Leuke mensen, gezellig team en prachtige mensen leren kennen door mijn werkzaamheden.
Kortom, prachtig werk om dit te mogen doen!

 

Sherida van Aalst

In november 2017 is Sherida bij Alpo zorg gestart als Huishoudelijke Hulp I. Binnenkort zal zij zichzelf voorstellen!