bijgesneden etentje meiden
(van links naar rechts: Lisette, Colette, Lydia, Wilma en Jayne)

Om elkaar beter te leren kennen is het vaste team van Alpo zorg een avondje uit eten geweest met elkaar. 

We troffen elkaar bij de ingang van restaurant Eten & Zo te Zoetermeer, en werden al meteen naar onze tafel gebracht. Al snel ging ieder het restaurant in om het eerste bordje te vullen....de sushi was toch wel de favoriet, behalve bij Wilma. Die had haar bordje vol met allerlei koude en warme "Hollandse" gerechtjes. Er volgde al snel allerlei gesprekken over en weer over verschillende onderwerpen, die eigenlijk niet zoveel met de zorg te maken hadden. Een echte kennismaking. 
Natuurlijk werd er al snel een tweede gang gehaald, waarbij de sushi nog steeds wel favoriet was. Maar dit keer was er ook biefstuk, lekkere wokgerechten en zelfs oosterse soep bij de Alpo zorg meiden te vinden.

De laatste gang was natuurlijk het lekkerst: een van de dames had een "GRAND (maar dan ook GRAND) dessert" opgeschept, bestaande uit: tompouce, diverse chocolade taarten, creme brulee, fruit en pudding.....waarbij er toch nog een keer werd teruggegaan..."want er is ook een warm dessertbuffet!"

Al met al een gezellige avond, waarbij alle dames goed gevuld het restaurant verlieten. Iedereen is weer veilig thuis gekomen en kijkt terug om een gezellige en vooral vruchtvolle "teambuildingsavond".